Cum cumpar

HOME > Cum cumpar
 

CUM CUMPAR?


Preluarea comenzilor prin intermediul sezoane.ro:  
1. Parcurgeti diferitele sectiuni din cadrul colectiilor disponibile on-line.
2. Selectati articolul sau articolele dorite, indicati cantitatea, culoarea, marimea dorita si actionati butonul Comanda pentru a introduce articolele in cosul de cumparaturi.
3. Inainte de a ne expedia comanda aveti posibilitatea de a revedea continutul Cosului de cumparaturi(Shopping cart). Pentru a-l actualiza actionati butonul/linkul Modifica cantitatea/Adauga/Sterge, dupa care ne puteti expedia comanda.

Pentru a comanda articole va trebui sa fiti Logat in contul dumneavoastra de utilizator sau, in cazul in care nu aveti un cont Sezoane.ro, sa va inregistrati ca utilizator.

Pentru orice comanda expediata veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant Sezoane.ro. Pentru o procesare cat mai rapida se recomanda disponibilitatea unui numar de telefon mobil. In cazul in care nu se realizeaza un contact telefonic pentru confirmarea comenzii, procesarea va fi amanata, caz in care se va trimite un email dupa care va revine dumneavoastra obligatia de a confirma telefonic comanda.
Comenzile dumneavoastra vor fi onorate in functie de stocurile disponibile.

LIVRARE

Procesarea comenzilor dureaza intre 1 si 5, zile in functie de sezon si volumul de comenzi primite.
Livrarea se face prin curier rapid FAN COURIER.
Pentru a obtine prioritate la procesarea comenzii dumneavoastra puteti sa ne contactati prin telefon, pentru confirmarea comenzii, la numarul: 0268 - 47 59 24.

Costuri cu expedierea produselor:  

Preturile produselor nu includ taxele postale. La costul produselor se adauga costurile pentru expediere cu curier rapid: 15 RON pentru orasele mai mari din tara.

Costul livrarii este gratuit incepand cu valoare minima comandata 200 RON.

MODALITATI DE PLATA


1. Plata comenzii se achita ramburs direct catre agentul FAN COURIER.